Pages

1 Ağustos 2013 Perşembe

Hem Çocuklara Hem Büyüklere: Göztepe Parkı

Elif & Ömer & Emir& Öykü
 3 bebeğe genelde ilki kişi bakıyoruz. İki kişi üç bebek , sokağa parka çıkmak; indir bindir çok zor, hatta imkansız :) Dolayısıyla eğer 3. kişiyi bulabiliyorsak ki bu çok nadir çocukları alıp çıkarıyoruz :) 


Öykü,  Ömer&Elif&Emir'den yaklaşık 2ay büyük. Deniz Öykü'süne ben miniklerime hamileyken beraber vakit geçirip; doğdukları zamanın hayallerini kurardık. İşler güçler koşturmacadan dilediğimiz kadar sıkı görüşemesek de, en sonunda bir hafta sonu zaman ayarlayabildik. Daha önce gidenlerden metini duyduğum; çocuklar için  Göztepe Parkına gidelim dedim,  İyi ki de gitmişiz , hem çocuklar hem büyükler için çok keyfi verici bir park. Akülü arabamızı darahatlıkla süreceğimiz bir mekan :) hoş orda çok ilgilerini çekmedi ama...


Eskiden adı 60. yıl olan park; yerine Camii yapımı kararı alınıp, uzun süren tartışmalardan sonra Parkın yerine yine park yapılması kararı çıkıp büyük bir değişikliğe gidilip Göztepe parkı adını aldı. Bahçe düzenlemesi, yapay göl, akvaryum, park alanı, yürüyüş alanı, oturma yerleri ile Avrupa'da bir parka gitmiş  gibisiniz. 

Üstelik parkta saat başı açılan fıskiyeler müzik eşliğinde hem büyük bir görsel şov, hem de çocuklar için unutulmayacak bir eğlence imkanı sunuyor.  Daha önce gelen aileler tedbirli gelmişler :) çocukların üzerinde mayoları var. Biz hazırlıksız gittik, ama bir sonraki seferde hazırlık tek bebeler için değil benim için de olacak. İçim gitti :) niyeti bozdum"ayy yavrum yapma ıslanacaksın" diye gireceğim yanlarına :)

Ömercik ile suya dokunuş böyle başlamıştı
 
                                                Ve Böyle sonlandı :)



0 yorum: